Bemutatkozik az Ezüst-tó Horgászcentrum

2020.szept.13.
12 656 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/33wJ1fI
Már jó néhány érdekes horgászfilm helyszínéül szolgált ez a tó, de még részletesen nem került bemutatásra, hogy mit talál az, aki meglátogat minket.
Ebben a kisfilmben bemutatjuk az Ezüst-tó Horgászcentrumot! Bízunk benne, hogy kedvet kap hozzá és hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!

Megjegyzés
 • Hopp, elröppent egy hét... Igazán barátságos gesztusnak tekinteném, ha a konkrét kérdésfelvetésemre a tároló helyekkel kapcsolatban érdemben válaszolnátok! Szerintem, egy korrektségre törekvő komment megérdemelne egy hasonló szándékú visszajelzést.

  Karpe DanKarpe Dan2 hónapja
 • Super 😍👍👍greetings from Croatia

  Josip PeulicJosip Peulic2 hónapja
 • Igényes tó és bemutató :) Egyszer mindenképpen ellátogatok.

  Chase YoungChase Young2 hónapja
 • Valóban rendezettnek, kulturáltnak tűnik! Kérdés, hogy van-e valamiféle tárolóhely a horgászfelszereléseknek?! Nem szívesen hurcolnám be az egészet a tiszta házikóba! (Persze, ha a közbiztonság oké, akkor ez is megoldható a teraszon vagy a kocsiban!? Sajnos, az a tapasztalatom, hogy sok szállásadó megfeledkezik minderről vagy éppen nem törődik az ilyen "apróságokkal".) Az árak egyébként reálisak, ha a minőséget tartani tudják, persze nem a magányos horgásznak: neki feltétlenül társulni kell valakivel, hogy az ár elviselhető legyen! Mert bizony, ezek a "reális árak" a magyar medián átlagbérhez képest még mindig húzósak, de ez minden kissé igényesebb (valójában, ilyennek kéne lenni az alapnak mindenütt!) szolgáltatásra igaz, s ez nem feltétlenül a szállásadó hibája vagy nyereségvágya, hanem ez a hazai rögvalóság!

  Karpe DanKarpe Dan2 hónapja
 • Nagyon szép és igényes bemutató lett. A kiskunhalasi Ezüst - tónak ugyan nincs kincse, hiszen önmagában egy kincs! Hozzáértő kezekben lévő, abszolút minden igényt kielégítő horgászkomplexum a kikapcsolódásra vágyó vendégeknek. Jó szívvel ajánlom minden kedves horgásztársam figyelmébe!

  Holler ImreHoller Imre2 hónapja
 • Hol van a tó?

  Tóth CsabaTóth Csaba2 hónapja
  • Kiskunhalas. Minden infót itt meg lehet találni: bit.ly/33wJ1fI

   HaldoradoPortalHaldoradoPortal2 hónapja
 • Na ezek profik 👍

  Tibor StingelTibor Stingel2 hónapja
 • Nagyon jó lett a film, biztosan el fogok menni oda! 😊🎣

  Andris GavlóAndris Gavló2 hónapja
 • Nagyon szèp hely!Volt szerencsèm a fiaimmal ès a pàrommal 5 èjszakàt nemrèg a nègy szemèlyes apartmanhàzban eltölteni:) Rendkìvül baràtsàgos környezet rendkìvüli ott dolgozò emberekkel.Zoltàn szinte minden nap meglàtogatott bennünket. Horgàszat közben nagyon hasznos tanàcsokkal szolgàlt.Gyönyörű rendezett környezet gyönyörű halakkal. Csak ajànlani tudom bàrkinek. Üdvözlettel Àgoston Màriò

  Màriò ÀgostonMàriò Àgoston2 hónapja
  • Köszönjük szépen az elismerő szavakat!

   HaldoradoPortalHaldoradoPortal2 hónapja
HUworld