Nyári fogós receptek 2020 - 11. rész 2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, telepített vízre

2020.aug.10.
9 853 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/2Au2mmw
Sokan vannak, akik nyáron kétnapos horgásztúrára adják a fejüket. Nekik szerettük volna megkönnyíteni a készülődést azzal, hogy összefoglaljuk mindazt, amelyre szükség lehet egy hosszabb pecán. Ez a csomag kifejezetten intenzíven telepített tavakra ajánlott. Az alapozó etetés halliszt alapú bojlik, és pelletek keveréke, melyek mind a kolbászos ízvonalat képviselik. A Big Feed C6 pelletek és C21 bojlik között a fűszeres kolbász változatból 1-1, 2,5 kg-os csomag került bele az összeállításba. Annak érdekében, hogy az alapozóetetés vegyes szemcséket is tartalmazzon, került a pack-ba egy csomag Triplex ízesítésű Micro Pelletet.
Az alapozó, vagy a ráetetés során a csomagban található Carp Syrup - Fűszeres Vörös Májjal lehet még ízesebbé tenni a csalogatóanyagot. Ezt az egyveleget kézzel, vagy akár etetőrakétával lehet bejuttatni a meghorgászni kívánt területre.
A horgászat folyamán használt etetőanyag is magas halliszt tartalmú kajákból áll, hiszen mind a Blendex 2in1 - TripleX, mind a Pelletes Fekete halas etetőanyagok, ráadásul előbbiben még a kolbászos vonal is megjelenik. Fontos, hogy ne keverjük be egyszerre a csomagban található összes kaját, hanem apránként, de legalább két részletben használjuk fel azokat.
Az etetőanyagokon kívül, a kosárba szánt anyagba kerül Stick Mix is, hogy tartalmasabb legyen, valamint Carp Syrup is, ami gyorsan a csalihoz irányítja az etetésen bóklászó halakat. Csalinak a BlendeX Hydro Big Carps - TripleX lehet jó választás, és a megtöltött Pellet Feeder kosárra néha-néha rányomott BlendeX Serum - Tintahal + Polip felkelti még a legjóllakottabb, leglustább ponty figyelmét is.
2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, intenzíven telepített vízre
Alapozó etetés:
2,5 kg Big Feed C6 Pellet - Fűszeres kolbász
2,5 kg Big Feed C21 Boilie - Fűszeres kolbász
1 csg Micro Pellet - TripleX
Etetőanyag:
2 csg BlendeX 2 in 1 - TripleX
1 csg Pelletes Fekete
1 csg Record Carp Stick Mix - Fűszeres Vörös Máj
250 ml Carp Syrup - Fűszeres Vörös Máj
Csali: BlendeX Hydro Big Carps - TripleX
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • Mennyibe kerül együtt a cucc?

  Sándor PásztóSándor Pásztó3 hónapja
 • Ezeket mért nem használjátok más műsorokban??

  Kolos JojartKolos Jojart3 hónapja
  • Mert ez a reklám helye

   Sándor PásztóSándor Pásztó3 hónapja
 • Nagyon jó lett mindig várom mikor lesz új videó

  Gamer ShieldGamer Shield3 hónapja
  • Majd lesz...legyél TÜRELMES

   Ki ez az Nber?Ki ez az Nber?3 hónapja
HUworld