Nyári fogós receptek 2020 - 12. rész 2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, természetes vízre

2020.aug.17.
6 647 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/2XJiRDy
Sokan vannak, akik nyáron kétnapos horgásztúrára adják a fejüket. Nekik szerettük volna megkönnyíteni a készülődést azzal, hogy összefoglaljuk mindazt, amelyre szükség lehet egy hosszabb pecán. Ez a csomag kifejezetten természetes vizekre ajánlott. Az ilyen vízterületeken elsősorban az erjesztett magvakkal lehet a halakat helyben tartan, így a Tejsavas 4X Mag Mix megfelelő választás, mely Főtt Tigrismogyoró Mix - el akár amurok csalogatására is alkalmas. A Vad Ponty ízesítésű C6 Pellet lassú oldódása, sokáig fenttartja a halak figyelmét, és leköti még a nagyobb testű példányok érdeklődését is. Ezt a mixet akár lézzel, akár etetőrakétával lehet a horgászhelyre juttatni.
A horgászat folyamán a kosárba az egyszerű, de nagyszerű kaja, a Vad Ponty a legjobb, melyet ízben passzoló Aroma Tuning-al lehet felturbózni és BlendeX 2in1 - Vajsav + Mangóval kiegészíteni. A csomagban található mennyiségnek egyszerre elegendő a felét bekeverni, és frisse keverni a másik felét akkor, ha szükséges. Az etetőanyag nedvesítése és pihentetése után a rostálás elmaradhatatlan folyamata következik, és csak ez után érdemes belekeverni a FermentX Additive - Roppantott Mag Mix-et, mellyel tartalmasabbá lehet tenni a kaját. Csalinak, ha nagy halra horgászunk, a Turbo Tigris N-Butyric Acid jó lehetőség, de érdemes kikönnyíteni egy szem SpéciCorn Mega-val. Mivel nem gyors, pörgős pecáról van szó, nagy gombócot érdemes bedobni, melyet nyugodtan lehet aromázni, hogy tovább tartson a csalogatóhatás. Erre jelen esetben a BlendeX Serum - Vajsav + Mangó a legalkalmasabb.
2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, természetes vízre
Alapozó etetés:
2,5 kg Big Feed C6 Pellet - Vad Ponty
3 csg Tejsavas 4X Mag Mix
2 csg Főtt Tigrismogyoró Mix - N-Butyric Acid
Etetőanyag:
2 csg Vad Ponty
1 csg BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó
1 csg FermentX Additive - Roppantott Mag Mix Tejsavas Ananász
250 ml Aroma Tuning - Vad Ponty
Csalik: Turbo Tigris N-Butyric Acid + SpéciCorn Mega Egzotikus Ananász vagy Mag Mix-ből kivett kukoricaszemek
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • Lehetne egy olyan etetőanyagot készíteni a haldórádó jóvoltábol amelynek az íze parmezánsajt🧀 és keksz🍪.Nagyon boldog lennék ha ez valósulna.🥳

  Viktor VargaViktor Varga3 hónapja
 • Látom törölték annak az embernek a kommentjét, aki kulturáltan leírta hogy neki nem válnak be a Haldorádós etetőanyagok, viszont a Feedermániásak igen. Kérdezem én, miért kell törölni egy teljesen kulturáltan leírt kommentet? Miért csak azokat a kommenteket hagyják fent, amiben dícsérik önöket?

  Jerry MatthewsJerry Matthews3 hónapja
  • Jerry Matthews lehet hogy aki irta az törölte vagy azért nem jött be mert azon a helyen biztos nem működik de ahol én horgászok ott mindig működik

   Bálint SzilárdBálint Szilárd3 hónapja
 • Tegnap a Deszki tavon voltam. Tejsavas kukorica eretőanyagot kevertem ponyt kárász alappal, + fél doboz főttkukoricával. Vörös démon volt a csali tüskén. Turbónak én is vajsav mangót használtam. 12 nyurgaponty jött, az elő tó végében. 6-20 óráig, erős aktivitás 15-18 ig volt.

  Szőke IstvánSzőke István3 hónapja
 • Szeretem a videoitokat, mert lehet belolle tanulni! Tegnap a Tornádó ananászos bojlira kapott egy 6 kilos amur!

  Zoltán TerjekZoltán Terjek3 hónapja
HUworld