Nyári fogós receptek felmelegedett vizekre 2020 - 13. rész Túlmelegedett vizek naturális keveréke

2020.aug.25.
5 806 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/36SCPzJ
Ez az elsősorban method horgászatok során bevált keverék a maga naturális, tiszta ízével és illatával a felmelegedett vizek ászának számít. Kis mennyiségben is hatékony, így keresőhorgászatok során is jól jöhet. Első lépés, hogy a Gold Feeder kaját a megfelelő mennyiségű vízzel, valamint némi kukoricatejjel megnedvesítünk. A szükséges pihentetés után ezt a kaját sűrű rostán érdemes áttörni. Erre a homogenizált etetőanyagra kell rárostálni a fél csomag FermentX etetőanyagot, mely megadja a keverék tejsavas jellegét. A Champion Corn gyors, látványos oldódása az amúgy tapadósabb FermentX kaját is hamar „kidobja” majd a kosárból. A SpéciCorn - Édes Kukorica egyszerű, de hatékony csali, így e kaja mellett is helye van. Amennyiben a teljesen naturális kaja már nem vált ki kapást, érdemes megpróbálni a BlendeX Serum - Vajsav + Mangót. Ha ezt nem a töltet tetejére, hanem a présszerszám aljára nyomjuk, akkor nem fog már becsapódáskor kioldódni, hanem garantáltan a fenéken, a csali mellett marad a csalogatóanyag.
Túlmelegedett vizek naturális keveréke
1 csg Gold Feeder - Champion Corn
1/2 csg FermentX - Tejsavas Betainos
100 ml SpéciAdditive - Kukoricatej
Csali: SpéciCorn - Édes kukorica
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • Sziasztok gábor és ernő mókábol kipróbálhatnátok eggy hagyományos horgászatot nekem tetszene meg szerintem még sok embernek

  Dani chanelDani chanel3 hónapja
 • Nekem egy kétdesem van. Az energofishel milyen kapcsolatban vagytok?

  Albert BálintAlbert Bálint3 hónapja
 • Nemtudom

  Dàniel BöröndiDàniel Böröndi3 hónapja
  • Mit?

   KRlST0FKRlST0F3 hónapja
 • Hogy hogy senki nem kommentel meg likeol

  Zsófia BorosZsófia Boros4 hónapja
  • Mert akkor még nem volt publikus a videó

   KRlST0FKRlST0F3 hónapja
HUworld