Nyári fogós receptek felmelegedett vizekre 2020 - 2. rész Nagy pontyos FermentX keverék

2020.jún. 8.
13 595 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/36L5bMg
A FermentX etetőanyagok különböző ízesítésekben találhatóak meg a kínálatban, és az egyik legnépszerűbb ezek közül, a Nagy Ponty. Ez kombinálva a tavalyi év slágerével, az FX1-el, garantáltan ütős egyveleg. Első lépésként mindkét etetőanyagot át kell törni közepes lukbőségű rostán. Ennek a keveréknek a savasságát és tartalmasságát a tavalyi év újdonságával, a Tejsavas Micro Mag Mix - el lehet még erőteljesebbé tenni. Az amurok imádják ezeket a savanyú kis magvakat! A Tejsavas 4X Mag Mix hozzáadásával elérhetjük, hogy a halak sokáig elidőzzenek a kosár körül. Ez az összeállítás kifejezetten a nagy pontyoknak és nagy amuroknak csábító, így a csali méretét is hozzájuk érdemes igazítani. A FermentX Oldódó Pellet néhány szem tejsavas kukoricával megspékelve igazán tartalmas falatot jelent. Érdemes figyelni arra, hogy a csali a horogtól megfelelő távolságra legyen elengedve, így biztos nem takarja majd ki a nagy falat a horgot, és jó lesz az akadás! Pellet Feeder kosárba tömve, egy helye dobálva érdemes használni ezt a kaját. Néha a kosárra nyomva némi BlendeX Serum-ot, a terített asztalon is fel lehet kelteni a halak figyelmét.
Nagy pontyos FermentX keverék
1 csg FermentX - Tejsavas Nagy Ponty
1 csg FermentX - FX1
1 csg FermentX Additive - Tejsavas Micro Mag Mix
1/2 csg Tejsavas 4X Mag Mix
Csali: FermentX Oldódó Pellet - Tejsavas FX 1 + Kukorica a Mag Mix-ből
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • Nemsokára megyünk egy 5 napos horgásztúrára és én elhatároztam hogy kipróbálom ezt a bámulatos receptet. Én bagyon jól állok az etetőanyagokhoz és a túrához. Gratulálok a 70.000 feliratkozóhoz csak így tovább!🐟🎣

  Bence BenkovicsBence Benkovics4 hónapja
 • Egy ilyen zacskózott tejsavas magmix felbontás után meddig tárolható minőségromlás nélkül?

  Dávid holczreiterDávid holczreiter5 hónapja
  • Vissza zárva ha van lehetőséged hűtőben tárolni akkor mindenféle minőség csökkenés nélkül még 10 nap múlva is nagyon jól használható. Ez saját tapasztalat és egy kis plusz tipp amikor visszazárod a zacskót próbáld meg a lehető legtöbb levegőt ki nyomni belőle. :)

   Mitnyek DávidMitnyek Dávid5 hónapja
 • Tavaj 90 km/h szélben használva is csodás kapások voltak és szép halakat fogtam vele!!! 🤙🏻🎣🐟🤗😎

  kemi kemikemi kemi5 hónapja
 • kipróbálom!

  Vbzsolti75Vbzsolti755 hónapja
 • Ajjj pont ezt jerestem hogy mi fogós.

  Vilmos BischoffVilmos Bischoff5 hónapja
HUworld