Nyári fogós receptek felmelegedett vizekre 2020 - 9. rész Tiszai keszeges keverék

2020.júl.28.
5 698 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/3cjrtG7
Sok olyan megkeresést kaptunk, hogy ajánlunk a Tiszára is olyan keveréket, amellyel eredményesen lehet pecázni ebben az időszakban. A Mohos Dévér kitűnő alapot képez, amelyet lehet akár kicsit higítani is a Bázis Mix-el. Így nem csak tartalmas lesz a keverékünk, de nagy mennyiségű is, ami jól jön, ha egy nagyobb etetésen szeretnénk pecázni.
Annak érdekében, hogy a keverék a sodrást kihasználva az etetésre csalogassa a halakat, érdemes jól bearomásítani azt, úgyhogy egy egész flakon Aroma Tuning - Nagy Dévért bele lehet önteni. A megfelelő mennyiségű víz hozzáadása és elkeverése után ezt a keveréket legalább 15 percig pihentetni kell, majd jöhet a rostálás. Ha a keszegek rátaláltak az etetésre, a csomagban található Fluo Morzsa, csemegekukorica, valamint a hozzáadott csonti helyben is tartja azokat. Aki szeret kísérletezni, az a BlendeX Serum - Eper + Méz aromával próbálkozhat. Csalinak az egyszerű csonti + kukorica szendvics javasolt.
Tiszai keszeges keverék
1 csg Big River - Mohos Dévér
1/2 csg Bázis Mix - Pörkölt Magvak
200 g Fluo Morzsa tricolor
250 ml Aroma Tuning - Nagy Dévér
1 doboz csemegekukorica
0,5 liter csontkukac
Csali: csontkukac + csemegekukorica
Plusz aroma: BlendeX Serum - Eper + Méz
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra! A csontkukac nem része a csomagnak.

Megjegyzés
 • De itt ellent mond azzal amit big riveres filmben mondott hogy nem negyin kell plusz aroma a mohis dévérhez

  Kolos JojartKolos Jojart4 hónapja
 • Tisztelt Haldorado, szinte minden videojukat láttam, a termékeik nagy fogasokhoz segitettek hozzá ezt köszönöm. Rengeteg minosegi video segitsegevel en is a feederhorgaszat hive lettem onok által. És egy kérdésem lenne önök felé: vadvízen mennyire jó a methodozás? Köszönöm a választ, és tivábbi sikereket kívánok

  Martin SimonMartin Simon4 hónapja
  • Ha szinte "áll" a víz vagy nagyon lassú a folyása akkor jó,én péntektől szombatig methodoztam dunán,fogtam pontyot is,dévért,keszeget és még kis harcsát is blendex triplex pelletre:D

   Ki ez az Nber?Ki ez az Nber?4 hónapja
HUworld