Sipos Gábor - Bemutatom a Haldorádó Air Esőkabátot és nadrágot

2020.máj.21.
4 043 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/2W8ZkwW
A Haldorádó Feeder Team oszlopos tagja, Sipos Gábor mutatja be az új Haldorádó Air Esőkabátot és nadrágot.
Az egyedi stílusa és a kiváló időjárásálló jellemzői teszik igazán különlegessé ezt a kabátot. Anyagát tekintve nagyon erős, rugalmas és strapabíró, 100%-ig vízálló, ugyanakkor légáteresztő is, így nem fog viselője beleizzadni. Ez a tulajdonsága teszi lehetővé azt, hogy viselőjének hűvös, de egyben kényelmes érzetet nyújtson. A ruha varrásai lezártak, így sokkal tovább bír ellenállni az eső áztató hatásának. A kabáton kiváló minőségű, két irányú cipzár, valamint kéztartó zsebek találhatók.
Erre a már magában nagyszerű ruházatra került rá az új megjelenésű Haldorádó Feeder grafika, mely még jobb megjelentést biztosít. Egy igazán mutatós, egyedi és stílusos ruhadarab, mely tökéletes választás az esős horgászatokhoz.

Megjegyzés
  • Szerintem jók csak drágák kicsit...

    zoltán szabozoltán szabo6 hónapja
    • Nem drágák. Ugyan hiányolom a technikai paramétereket, és a felülete nekem egy kissé gumisnak tűnik, de azoknak a vízálló ruháknak, amik tudnak lélegezni ennyi az ára, vagy még több. Ez nem egy műanyagzacskós poncsó, meg nem is a gumiborítású, ami alatt szintén befülledsz és két óra intenzív horgászat után ugyanolyan leszel, mintha fel sem vetted volna.

      Károly FodorKároly Fodor6 hónapja
HUworld