Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 1. rész Nyárzáró amurozások keveréke

2020.aug.31.
7 275 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/3gG72FD
Attól függetlenül, hogy a naptár szerint már az ősz első hónapjában járunk, az időjárás, és a vizek hőfoka még a nyári körülményeket idézi. Addig, amíg nem csökken tartósan 10-15 Celsius fok alá a tavaink hőmérséklete, bátran lehet amurra vadászni az év ezen időszakában is. Mindössze annyit érdemes a nyári bevált recepteken változtatni, hogy a kaja savasságát lehet kicsit enyhíteni. Éppen ezért, ebben a keverékben az alap etetőanyagok nem tejsavasak, de mindkettő erősen vajsavas aromájú, így különösen csábítók a torpedók számára.
A Gold Feeder - N-Butyric Carp és a BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó jól keverhető etetőanyagok, mind aromában, mind összetételben jól passzolnak egymáshoz. Ezt az egyveleget első körben FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos-al kicsit tejsavassá kell varázsolni, majd a megfelelő mennyiségű vízzel a tapadóképességét kell beállítani. Mivel mindkét kaja tartalmas nagy mennyiségű TTX-et, valamint a BlendeX sok pelletet, bátran lehet hozzá vizet tenni, hiszen ezek az alkotóelemek sokat felszívnak.
A nedvesítés utáni pihentetés nagyon fontos, ebben az esetben akár 15-20 percet is lehet nyugton hagyni a keveréket. Amennyiben ez után még száraznak érezzük, kevés vízzel, vagy akár a FermentX Concentrate-el rá lehet nedvesíteni. A rostálás ennél a kajánál érdemes a 3.8 mm lukbőségű rostán végezni. A megfelelő homogenitás elérése után kerülhet az egyvelegbe az utolsó hozzávaló, ami a FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Betainos. Ettől tartalmas lesz a mix, valamint a sok erjesztett, zúzott mag, csábító az amurok számára.
A meleg vízben történő amurhorgászatok egyik nyerő csalija a tigrismogyoró, így e mellé a kaja mellé is jó lehet a Turbó Tigris - natúr + BlendeX Pop Up Big Carps - Vajsav + Mangó „szendvics”.
Ezt az összeállítást Pellet Feeder kosárral egy helyre dobálva érdemes használni, és, ha kelle gy kis plusz csalogatóhatás, érdemes elővenni a csomagban megtalálható BlendeX Serum - Vajsav + Mangó-t, amelyet a kosárra nyomva lehet bevetni.
Nyárzáró amurozások keveréke
1 csg Gold Feeder - N-Butyric Carp
1 csg BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó
100 ml FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos
1 csg FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Betainos
Csali: Turbo Tigris - natúr + BlendeX Pop Up Big Carps - Vajsav + Mangó
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
  • Vajsav és Mangos blendex pop up nagyon be vált királyok vagytok

    MZozó 77MZozó 773 hónapja
  • Ó! Ezt még én is megenném!!😁😁

    ossz13ossz133 hónapja
  • Sipos Úr. Én arra kék lavórra beneveznék, ha esetleg kisorsolnák ! :))

    Károly BorosKároly Boros3 hónapja
HUworld