Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 11. rész Gyorsan hűlő egyesületi vizek method keveréke

2020.nov.10.
3 972 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/32Fm9tU
Az őszi telepítések után az egyesületi kezelésben lévő tavak is újra életre kelnek. A több hal, és a hűlő víz miatt ezeken a tavakon is egyre inkább a method technika felé billen a mérleg nyelve, így egy ilyen összeállítással készültünk mi is erre az időszakra.
A BlendeX 2 in 1 - Eper + Méz és a BlendeX 2 in 1 - Tintahal + Polip egymástól ugyan teljesen eltérő, de jól keverhető etetőanyagok. Remek alapot képeznek, amelyet a CSL Tuning Vörös Démonnal lehet a hideg vízhez idomítani. Első körben ezt az aromát kell a csalogatóanyagokhoz tenni, majd jöhet a halak természetes táplálékát lemodellező adalék, a SpéciAdditive - Szúnyoglárva kivonat. Ezek elkeverése után lehet a kajához adagolni a megfelelő mennyiségű vizet, amelyet érdemes akár több részletben adagolva hozzákeverni.
Ennek a csalogatóanyagnak is jár a 10-15 perces pihentetés, amely után egy közepes lukbőségű rostán kell áttörni.
Amilyen összetett a kaja, olyan egyszerű a hozzá ajánlott csali. A BlendeXCorn - Eper + Méz ízletes, könnyű kis falat, amelyet a kosarat turkáló hal biztosan felszippant. Keresőhorgászatokkor jól jöhet egy kis plusz aromásítás, így a csomag tartalmaz egy BlendeX Serum - Eper + Méz-t, amellyel lokálisan lehet a csali környékét beízesíteni.
Gyorsan hűlő egyesületi vizek intenzív method keveréke
1 csg BlendeX 2 in 1 - Eper + Méz
1/2 csg BlendeX 2 in 1 - Tintahal + Polip
100 ml CSL Tuning Vörös Démon
100 ml SpéciAdditive - Szúnyoglárva kivonat
Csali: BlendeXCorn - Eper + Méz
Plusz aroma: BlendeX Serum - Eper + Méz
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
  • Köszönöm a jó tanácsokat!!

    Krisztian MarcusKrisztian Marcus18 napja
HUworld