Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 12. rész Deres hajnalok nagypontyos menüje

2020.nov.16.
4 390 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/3lD1n70
Kifejezetten nagy pontyra horgászni akár novemberben is lehet, főleg azokon a mélyebb tavakon, ahol a meder közelében lassabban hűl le a víz. Az ilyen helyeken bátran próbálkozhatunk aromás, intenzívebb ízű kajákkal is, mint például a BlendeX 2 in 1 TripleX, amelyet érdemes kiegészíteni a nagy pontyok céltudatos horgászatához készült Record Carp Stick Mix - Nagy Hallal. Ez a nagy szemcseméretű egyveleg alkalmas arra, hogy akár ritkább dobások során is maradjon a csali körül valami.
A szárazanyagot akár az átlagosnál jobban is be lehet aromázni, hiszen a ritka dobások miatt nem sok kaja kerül már be a vízbe. Ízben passzol az alapkeverékhez az Aroma Tuning - Nagy Ponty, amely igazi négy évszakos adalék.
Csalinak is érdemes olyan attraktív változatot a horog mellé tűzni, mint a Tornado Wafter - Édes Szamóca. Ez gazdag íz és színkibocsátással bíró csali, amely sokáig csábító marad. A csomag tartalmaz egy BlendeX Serum - TripleX aromát is, amely segítségével még ízletesebb marad a bevetett gombóc.
Deres hajnalok nagypontyos menüje
1 csg BlendeX 2 in 1 - TripleX
1/2 csg Record Carp Stick Mix - Nagy Hal
200 ml Aroma Tuning - Nagy Ponty
Csali: Tornado Wafter - Édes Szamóca
Plusz aroma: BlendeX Serum - TripleX
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

HUworld