Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 3. rész Szeptemberi NAGYpontyok kajája

2020.szept.15.
9 752 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/34Nxw5D
Az ősz kétség kívül a nagy pontyok időszaka. Szeptember közepén már várható, hogy kicsit mérséklődik a meleg, és a vizek hőmérséklete is kissé visszaesik. Ez jót tesz a pontyok étvágyának, ugyanis érzik, hogy ideje tartalékokat felhalmozni. Ezzel az összeállítással garantáltan felkeltjük a figyelmüket.
A Nagy Ponty etetőanyag már jó ideje az egyik legsikeresebb Haldorádó kaja, amely kellemes aromájával és értékes beltartalmával a nagyobb testű halak kedvelt eledele. Ez kiegészítve a Gold Feeder Champion Corn-al, egy gyorsan bontó, jól felhőző egyveleget alkot. A két szárazanyagot első körben jól össze kell keverni, majd ebbe mehet bele a Kukoricatej, amely kellemes, édes, naturális ízével minden etetőanyagba hasznos adalék. Ezt követően a megfelelő mennyiségű víz hozzá adásával lehet beállítani a keverék tapadó képességét.
10-15 perc pihentetés után ezt a mixtúrát is érdemes áttörni egy nagyobb lukbőségű rostán, majd a homogenizált etetőanyagba kell elkeverni a csemegekukoricát és a 3X Mag Mix-et.
Csalinak érdemes a kajába kevert kukoricaszemek közül választani, de mindenképp kell valami, amivel ki lehet emelni a többi szem közül. Erre a célra tökéletes választás a BlendeX Pop Up Big Carps Fokhagyma + Mandula.
Ezt a keveréket Pellet Feeder kosárral lehet a legcélravezetőbben bejuttatni, hiszen tartalmaz bőven nagy szemcséket, amelyek, ha egy helyre vannak bedobva, mindenképpen helyben is tartják a pontyokat. Ha a terített asztalon rá akarjuk irányítani a figyelmet a csalira, akkor a kosárra nyomott BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula lehet ebben nagy segítségünkre.
Szeptemberi NAGYpontyok kajája
1 csg Nagy Ponty
1 csg Gold Feeder - Champion Corn
100 ml SpéciAdditive - Kukoricatej
1 doboz csemegekukorica 340 g
2 marék 3X Mag Mix
Csali: kukorica a Mag Mix-ből + BlendeX Pop Up Big Carps Fokhagyma + Mandula
Plusz aroma: BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
  • Nagyon remek hasznos videó lett. Imádom ezeket az etetőkajás videókat,mert rengeteget lehet belőlük tanulni illetve sokkal több halat lehet fogni. Mégegyszer is gratulálok😊❤🐟

    Bognár KrisztiánBognár Krisztián2 hónapja
HUworld