Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 4. rész Szeptember végi rapid method mix

2020.szept.22.
6 380 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/2EK71TU
Az ősz első hónapjában, a nyár után mindenki megpróbál visszarázódni a rendes kerékvágásba, így aztán sokakkal előfordul, hogy nincs sok idő a horgászatra. ekkor értékelődnek fel a rövid, néhány órás rapid methodozások, amelyhez kiváló alternatíva ez az összeállítás.
Első lépésként a Fluo Micro Method Feed Pelletet kell beáztatni, hogy legyen ideje a szemeknek megpuhulni. Ezt követően a fél csomag Maximum Green-t kell a SpéciAdditive - Japán Krill-el, valamint a megfelelő mennyiségű vízzel benedvesíteni, majd kicsit pihentetni.
Tíz perc elteltével az etetőanyagot egy sűrű rostán célszerű áttörni, majd ebbe a homogén, púder finomságú kajába belemorzsolni a pelleteket, és jól összekeverni a két komponenst.
Csalinak bármilyen kisméretű pop up, vagy wafter szóba jöhet, ebbe a csomagba a Quatro Fluo Pop Up 8 mm-es változat került, amelyben négyféle ízű és színű kis golyócska található, így bármilyen körülményhez találhatunk megfelelő csalit egyetlen dobozban.
A megtöltött method kosár tetejére pumpált BlendeX Serum - Tintahal + Polip-al a kevésbé étvágyuknál lévő pontyokat is lehet evésre serkenteni.
Szeptember végi rapid method mix
1/2 csg Top Method Feeder - Maximum Green
1/2 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Fekete Erő
50 ml SpéciAdditive - Japán Krill
Csali: Quatro Fluo Pop Up 8 mm - bármelyik íz próbálható
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • Helló :) Megtudhatnám milyen lapos edényben keveritek be az etetőket? Meg lehet valahol ezeket vásárolni? Kösz. üdv rapa

  Rapa NuiRapa Nui2 hónapja
 • Lessz olyan videótok hogy ilyen őszi receptet mutattok be csak bojlisoknak?

  Kiss ÁronKiss Áron2 hónapja
 • Miert nem fokonkent adtok ki uj termekcsaladot? Haggyadman....

  hpcanon1hpcanon12 hónapja
  • Szerinted miért van annyi etetőanyag? Azért, hogy évszakoktól független le tudjunk űlni egy jót pecázni!

   KRlST0FKRlST0F2 hónapja
HUworld