Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 5. rész Őszi dunai pontykalandok keveréke

2020.szept.28.
6 960 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/3jsNbvi
Akár a Duna öblök, akár az élő Duna, nagy kalandokat rejt ősszel is. Akik izgalmas vad vízi pecákat terveznek szeptemberben, októberben, jól jöhet egy ilyen keverék, amely már bizonyított. Ez a tartalmas összeállítás nagy mennyiségű, ugyanis a nagy víz, sok kaját igényel.
Első lépés, hogy a Big River - Öreg Pontyot, és a Vad Pontyot összekeverjük, majd megfelelő mennyiségű vízzel megnedvesítjük. A víz adagolásával lehet nagyvonalúbban bánni, mint egy átlagos állóvízi pecán, ugyanis kissé tapadósabb kaja kell áramló vízre, mint egy kis kiterjedésű tóra. A nedvesítés után legalább 15 percig hagyjuk tömörítve az etetőanyagot, így minden szemcse megszívja magát, és kevesebb marad közülük felszálló. A pihentetés után rostáljuk át a keveréket egy nagyobb lukbőségű rostán, majd mehet bele a 3X Mag Mix és a Big Feed C6 Pellet - Eper & Ananász. Ezektől igazán tartalmas lesz a mix, és még a nagytestű halakat is helyben tudjuk tartani segítségükkel.
Érdemes termetes csalit a horog mellé fűzni, hiszen vad halakra történő horgászatnál nem kell finomkodni. Az etetésre szánt kukoricából 1-2 szem, kiegészítve egy Tornado Wafter - Mangóval csábító falatot jelent. A csomag tartalmaz egy flakon BlendeX Serum - Vajsav + Mangót, amellyel tovább lehet tuningolni az etetőanyagot. Természetesen ezt a nagy, darabos szemcsés, tartalmas keveréket Pellet Feeder kosárral érdemes bedobni!
Őszi dunai pontykalandok keveréke
1 csg Big River - Öreg Ponty
1 csg Vad Ponty
1 csg 3X Mag Mix
1 csg Big Feed C6 Pellet - Eper & Ananász
Csali: kukorica a Mag Mix-ből + Tornado Wafter - Mangó
Plusz Aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
  • légyszi a Debreceni kócos horgásztónál is horgásszatok

    MateKer_GAMINGMateKer_GAMING2 hónapja
  • Dunai horgászatról legyenek videók még 🤩😍

    Sáfár PálSáfár Pál2 hónapja
HUworld