Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 7. rész Márnás keverék, rohanó vízre

2020.okt.12.
4 151 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/2EK6iCa
A nagy pontyok mellett az ősz egyértelműen a folyóvízi horgászat, azon belül is a márnázás szezonja. Főleg október közepétől, ezek a halak nagy csapatokba verődve járják a part menti részeket, és az ilyenkor megszokott alacsony vízállásnak köszönhetően könnyen el lehet érni őket.
Célzott márnahorgászathoz készült etetőanyag a Big River - Fürge Márna, amely kiegészítve Parmezán sajtliszttel, és Édesítőszerrel, igazán ütős egyveleget képez. Az amúgy is aromás keveréket Aroma Tuning Sajtos Bajszossal lehet tovább ízesíteni. A megfelelő mennyiségű víz hozzáadását követően a kaját 20 percig kell pihentetni, hogy a nagy szemcsék, és az elliptikus pelletek meg tudják szívni magukat, hogy kellően nehezek legyenek.
Az etetőanyag homogenizálása után már használható is. Érdemes úgy kosárba tömni, hogy középre néhány szem légylárva is kerüljön, így a márnák sokkal bátrabban fogják azokat összekapkodni, míg végül a horgon lévő csonticsokrot is bekebelezik.
A kukacokon kívül további csáberő lehet a BlendeX Serum - TripleX, amellyel bátran lehet a kosarat nyomkodni, ugyanis a folyó vízben az intenzív ízek gyorsan a horog közelébe csalják a halakat.
Márnás keverék, rohanó vízre
1 csg Big River - Fürge Márna
1/2 csg Parmezán sajtliszt
1 ek Édesítőszer
100 ml Aroma Tuning Sajtos Bajszos
ízlés szerint: csontkukac
Csali: csontkukac
Plusz aroma: BlendeX Serum - TripleX
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!
A csomag nem tartalmaz élőanyagot!

Megjegyzés
 • Egy kicsit tulzás egy olyan halnak ami a szenyvíztelepek körül csapatostul eszi a szart.Egyszerűbb és lenyegesen olcsobb alapanyagokkal is könnyedén meglehet fogni őket.😁

  bàlint dozsabàlint dozsaHónapja
  • Az tény a egy napi horgászat csalogató anyagját olcsóbban is el tudsz intézni, és azis lehet hatásos, de attól még véleményem szerint a videóban bemutatott ternmékek lényegesebben minőségibbek.

   BerciBerciHónapja
  • Köszönöm

   Zalán loósZalán loósHónapja
  • @Zalán loós kukoricacsl pellet ( 3 kg os van 1000Ftert ) es csonti. Sajtliszt az esetleg jó lehet hozzá vagy aprómagvak.

   Benjamin KapeterBenjamin KapeterHónapja
  • Tudsz adni néhány tippet?

   Zalán loósZalán loósHónapja
 • Ti vagytok a legjobbak❤️🎣🎣😉

  CyanoX KukacCyanoX KukacHónapja
HUworld