Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 8. rész Csípős őszi pontymágnes

2020.okt.19.
5 614 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/3lBEY9O
A csípős ízek, a lassan hűlő vizekben is felkeltik a pontyok érdeklődését. Az intenzív ízekből viszont nem kell sok, elsősorban method kosárban felkínálva ütős ez az egyveleg. Könnyen és gyorsan elkészíthető keverék, így az egyszerűséget kedvelő pecások számára is jó alternatíva lehet.
Első lépés, hogy a Fluo Micro Method Feed Pellet - Chilis Tintahalat bekeverjük a SpéciAdditive - Csípős paprika kivonattal. Ehhez a pelletet ki kell önteni a dobozából, hiszen a sűrű adalékot abban nem lehet egyenletesen eloszlatni. A pelleteket legalább 15 percet állni kell hagyni, hogy felpuhuljanak.
A következő lépés, hogy a Ready Method - Chilit közepes lukbőségű rostán áttörjük. Ebbe kell belekeverni a FMMFP-et, és már el is készült a csípős csalogatóanyagunk.
A Fluo Method Wafter - Tüzes Ponty jó csalialternatíva lehet emellé a kaja mellé. Ha még ütősebbé szeretnénk tenni a gombócunkat, akkor a csomagban található Fluo Flavor - Chilis Tintahal jó szolgálatot tehet. Ezt az aromát a FMMFP dobozába öntve, majd ebbe a kosarat belemártva tudjuk használni. Így garantált, hogy az aromás, csípős becsobbanó gombócunk hamar felkelti a pontyok figyelmét.
Csípős őszi pontymágnes
1 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Chilis Tintahal
1 csg Ready Method - Chili
100 ml SpéciAdditive - Csípős paprika kivonat
Csali: Fluo Method Wafter - Tüzes Ponty
Plusz aroma: Fluo Flavor - Chilis Tintahal (kosarat beleforgatni)
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • de hogyha rostálunk akkor nem lenne jobb ha a nagy szemcsét ami nem megy át a rostán azt az etetőanyagba külön tennénk egy ujrahasznosított zacskóban

  Attila SzabóAttila SzabóHónapja
 • ay igen

  aleksandar krajnovicaleksandar krajnovicHónapja
 • Tiszta konyhaművészet....ki kell ezt próbálnom....:)))

  TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4KTISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4KHónapja
 • Nagyon jó tanács tud lenni ez a videó

  Krisztian MarcusKrisztian MarcusHónapja
HUworld