Őszi fogós receptek hűlő vizekre 2020 - 9. rész Őszi Ready Method Mix pontyos pecásoknak

2020.okt.26.
4 154 Megtekintés

Bővebb információ: bit.ly/3jrKpX6
A Ready Method csalogatóanyagok megjelenése óta leegyszerűsödött az etetőanyag keverés azok számára, akik nem szeretnek sokat pepecselni ilyesmivel Ez a recept számukra lett összeállítva, hiszen ennek a fogós egyvelegnek az elkészítése alig tart tovább néhány percnél.
Első lépésként a Ready Method Pellet - Pisty-t egy tálba ki kell önteni, majd rákeverni kevés CSL Tuning Tenger Kincsét, amely újra életre kelti a pelletszemeket. Néhány perc pihentetés után erre kell rárostálni egy sűrű lukbőségű törőszitán a Ready Method - Braunit, majd az egészet jól összekeverve el is készült a bevetésre kész csalogatóanyag.
Természetesen elsősorban method kosárba érdemes tölteni, úgy, hogy a gombóc közepében utazzon a felcsalizott horog. A csali ez esetben BlendeX Hydro Method - Tintahal + Polip. A csomagban található még egy BlendeX Serum - Tintahal + Polip is, amelyet a megtöltött kosárra nyomva, megsokszorozhatjuk annak csalogatóhatását.
Őszi Ready Method Mix az egyszerűséget kedvelő pontyos pecásoknak
1 csg Ready Method - Brauni
1 csg Ready Method Pellet - Pisty
50 ml CSL Tuning Tenger Kincse
Csali: BlendeX Hydro Method - Tintahal + Polip
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip
A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Megjegyzés
 • Ezt így egy csomagban lehet rendelni? Vagy csak külön pellet külön brauni stb.?? Köszönöm előre is.

  KillerImreKillerImreHónapja
  • Ez csomagban megvehető, íme: www.haldorado.hu/termekek/etetoanyag-bojli-pellet-c18/fogos-receptjeink-c362/haldorado-oszi-recept-9-oszi-ready-method-mix-az-egyszeruseget-kedvelo-pontyos-pecasoknak-i33306

   HaldoradoPortalHaldoradoPortalHónapja
  • Lehet csomagban kedvezménnyel

   Olivér Gábor DomjánOlivér Gábor DomjánHónapja
 • Kedves Haldorádó ! Mitől van az hogy mikor én kimegyek a Balatonra és hullámzik a víz akkor nekem rángatja a spiccet .

  Benedek DegovicsBenedek DegovicsHónapja
 • Az ilyen videók végén nagyon jó lenne az adott recepttel fogott hal záróképnek, és esetleg egy tóajánlás, amin jól működik

  Olivér Gábor DomjánOlivér Gábor DomjánHónapja
 • Nagyon jó lett és köszönön a praktikákat

  Krisztian MarcusKrisztian MarcusHónapja
 • Tehetek egy megjegyzést?

  random világrandom világHónapja
  • Nem😏

   K. DávidK. DávidHónapja
HUworld